به گزارش جام جم آنلاین، «سید عبدالمجید اجتهادی» روز یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: وضعیت انبارها در گذشته بسیار نامطلوب بود که در دولت سیزدهم با دستور آیتالله رئیسی رئیس جمهوری ساماندهی انبارهای تملیکی آغاز شد.
وی افزود: یکی از برنامههای دولت ساماندهی اموال تملیکی بود که در این رابطه بهصورت ماهانه گزارشهای از وضعیت تعیین تکلیف اموال به دفتر رییس جمهور ارائه میشود و اکنون اقدامات مثبتی را در خصوص بهبود وضعیت انبارهای این سازمان شاهد هستیم.
رییس سازمان جمعآوری و فروش سازمان اموال تملیکی با بیان اینکه ۵ هزار مترمربع به ظرفیت انبارهای اموال تملیکی اضافه شده است، گفت: برای تجهیز و طبقه بندی انبارهای اموال تملیکی ۱۳ میلیارد تومان با مساعدت دولت هزینه شد و اقداماتی از جمله کدگذاری، شناسهگذاری و حفظ کیفیت کالاها بهعنوان امانت مردم موردتوجه قرار گرفته است.
وی ادامه داد: همچنین در ۲۳ اسفندماه سال گذشته با ابلاغ سازمان امور استخدامی ساختار جدید سازمان اموال تملیکی رونمایی شد و انبارهای اجارهای را واگذار کردیم و وضعیت نیروی انسانی را بهبود بخشیدیم.
اجتهادی با اشاره به برگزاری مزایده های الکترونیکی و حراج های حضوری گفت: این اقدام باعث شکسته شدن انحصار شد و روزبهروز رکوردشکنی در فروش و مزایده اموال صورت گرفت بهگونهای که در اردیبهشتماه امسال ۲۹۱ میلیارد تومان کالا به مزایده گذشته شد که این آمار در مدت مشابه سال ۱۴۰۰ حدود ۹۱ میلیارد تومان بود.
وی بیان داشت: همچنین در خردادماه سال ۱۴۰۰ مزایده اموال تملیکی ۷۸ میلیارد تومان بود که این رقم در خردادماه امسال به ۳۱۵ میلیارد تومان رسید. کل فروش در استان هرمزگان ۷۴ میلیارد تومان بوده که این موضوع بعد از حضور رییس جمهور در هرمزگان تا ۲۳ خردادماه رشد ۷۲۲ درصدی داشته است. در بحث اظهارنامههای کالاهای متروکه نیز رشد ۷۰۰ درصدی را شاهد بودیم.
این مقام مسئول از رشد ۸۷ درصدی انهدام کالاهای قاچاقی که در انبارهای اموال تملیکی مانده بود خبر داد و گفت: کالاهای خوراکی، آشامیدنی و دارویی که قابلیت استفاده نداشتند در کشور انهدام شدند که انهدام دارو ۳۰۹ میلیارد تومان بوده، ضمن اینکه مقرر شده است داروهای قاچاق قبل از ورود به انبارهای تملیکی در اختیار وزارت بهداشت قرار گیرد و توسط آن وزارتخانه نسبت به وضعیت آنها تعیین تکلیف شود.
وی خاطرنشان کرد: همچنین در این دولت، ۹۳ درصد اموال بعد از صدور رأی برائت در اختیار مالکان قرار گرفت، کل پروندههایی که از سالهای گذشته مانده بود در این دولت با هماهنگی بین قوه قضایی و وزارت اقتصاد و امور دارایی بهسرعت مورد بررسی قرار گرفت و اکنون تعداد کمی از پروندههای سال گذشته در دست رسیدگی است.
رییس سازمان جمعآوری و فروش سازمان اموال تملیکی، ارائه لایحه دوفوریتی قانون اموال تملیکی به مجلس، آسیبشناسی اموال، اصلاح آییننامه مبارزه با قاچاق، استفاده از ظرفیت انبارهای دستگاهها و هماهنگی بین دستگاهی، ساماندهی نیروهای و سایر موارد را از مهمترین اقدامات در دولت سیزدهم عنوان کرد.
وی با بیان اینکه خودروهای خارجی بالای ۲۵۰۰ سیسی در مناطق آزاد به مزایده گذاشته میشود، گفت: لیست کلیه خودروها به تفکیک در این سازمان تهیه شده است. خودروهای خارجی امکان فروش در کشور را ندارند و باید صادرات شوند که برای بازصادرات نیازمند اسناد منشأ هستیم که اکنون این اسناد وجود ندارد از این نحوه مزایده این خودروها تهیه و در کمیسیون اقتصادی دولت مطرح شده تا بعد از تصویب اجرایی شود.
اجتهادی بیان داشت: در بحث امحای خودروهای آمریکایی نیز به وزارت اقتصاد اعلام کردهایم که در این زمینه آمادگی داریم تا هرگونه تصمیمگیری را اجرایی کنیم.
وی به نتیجه پرونده آتشسوزی در یکی از انبارهای اموال تملیکی در اتوبان فتح اشاره کرد و گفت: هنوز ابلاغیهای صادر نشده است در این زمینه اظهار نظری نمیکنیم، ضمن اینکه اداره کل تجهیز انبارها را تشکیل دادهایم تا نسبت به ایمنی و امنیت انبارها اقدام کند.
رییس سازمان جمعآوری و فروش سازمان اموال تملیکی از عرضه کالاهای قاچاق در بورس گفت: اقدامات مقدماتی و شیوهنامهها تدوین شده و تعدادی از کالاها بهصورت آزمایشی وارد بورس شده است و از دهم اردیبهشتماه امسال به مدت سه ماه فرصت است تا دستورالعملها نهایی شود.
اجتهادی در خصوص تعیین تکلیف ذرت های آلوده گفت: ذرت های آلوده موجود در بندر امام خمینی ۱۲۷ هزار تن بود که ۱۰۰ هزار تن آن درگذشته بعد از سمزدایی و نوع مصرف کشور درخواستکننده، صادر شده است.
منبع: مهر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم